Stenbergdagen 2022

søndag 19. juni @ 12:00

Endelig kan vi igjen ønske velkommen til sommerens familiearrangement på Stenberg!

Stenbergdagen er full av aktiviteter og opplevelser som passer alle aldersgrupper.

Det liv i husa på amtmannstunet, i parken og ikke minst på Øverjordet. Du kan få møte amtmann Lauritz Weidemann og hans frue Ditlevine, deres familie og arbeidsfolk.

Nyt en smak av fersk bakst og lær mer om gamle husflids- og håndverksteknikker. Du kan leke med gammeldagse leker, hilse på dyra og være med på omgangsskolen. Det blir muligheter for å oppleve gammelt gårdsarbeid som slakting, ljåslått og mye mer.

Servering både på tunet og Øverjordet, ved Kvemsbygningen og i Vollumfjøset - og selvsagt på Ditlevines Utsikt.

Tid:   søndag 19.juni kl. 12- 16

Pris: Voksne kr.100/kr. 50 for historielagets medlemmer,

Barn 0 -17 år gratis.

Parkering kr.30